Targer SOI Digital Education Program 2020: Industrija za budućnost (Industry for Future)

Targer School of Industry od slijedeće sedmice pokreće online nastavu za svoje glavne edukacijske programe. Autor: Targer E&C

Ovim korakom želimo našu kompaniju usmjeriti putem neizbježne digitalizacije poslovanja. A to ćemo učiniti tako što ćemo našim klijentima i cjelokupnoj stručnoj javnosti pomoći da također masovno digitalizuju dio svojih procesa. U ovom slučaju procesa stručne i personalne edukacije, osnaživanja, povezivanja i udisanja dodatne energije i nadahnuća.


Cjelokupan program je podržan i izvodi se u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, a u ime njemačke vlade. Ovim putem im se ispred naše kompanije, kao i cjelokupne BH stručne javnosti, srdačno zahvaljujemo. GIZ je svojim pokroviteljstvom osigurao da svi događaji iz naše online serije budu dostupni javnosti bez plaćanja naknade.


Cjelokupna škola nosi naziv: Targer SOI Digital Education Program 2020: Industrija za budućnost (Industry for Future).


Sastoji se od 4 programa, od kojih su prva dva prilagođena trenutnom stanju ekonmije i industrije uzrokovane Corona krizom:

 

Program 1: PIT Online Serija Panela: Izađimo jači!!!


Program 2: Targer SOI Webinar Serija: Liderstvo kroz krizu i neizvjesnost


Program 3: Targer SOI Online Trening Serija: Targer Frontline – Škola proizvodnih rukovodilaca


Program 4: Targer SOI Online Trening Serija: Lean - Yellow Belt


Prva dva programa će se u naredna 3 mjeseca izvoditi u redovnom terminu svakog četvrtka od 18.00 – 19.30.


Dakle, prvi događaj iz naše serije PIT Online panela se održava u čertvrtak, 30.04.2020. u 18.00.

 

Ubilježite sebi datum jer dolaze panelisti od kojih se ima mnogo toga korisnog čuti. Naziv prve panel diskusije je: Šaka u glavu za industriju - Kako ostati na nogama

 

Programi su namjenjeni rukovodećim i stručnim kadrovima proizvodnih kompanija. Kao i svim onima koji s takvima blisko sarađuju. A naravno, i svima onima koji žele ojačati svoje personalne i liderske sposobnosti, te na taj način sebi i svojim kompanijama pomoći da još jači kroče u budućnost. Upravo je hrabro i proaktivno liderstvo potrebno odmah.


Prijave na prvi događaj će biti otvorene u ponedjeljak 27.04.2020. Pratite nas (Targer i PIT) za više pravovremenih detalja na našim društvenim mrežama LinkedIN i FB, kao i web stranicama (http://www.targer.ba/soi/ i www.pit.ba).


Targer School of Industry – Naše edukacije dodaju vrijednost


25.04.2020 12:33