ONLINE WEBINAR 1: Hitne i odlučne mjere u kriznom poslovanju

Corona kriza kao šansa. Sad je vrijeme za pravo liderstvo. Natjerajmo sebe i svoje okruženje na inovativno i proaktivno ponašanje. Kreativnost i mašta nam upravo sad mogu biti od velike pomoći!!!

Sve to svakako ima smisla, ali kad kuća gori, onda je prevashodno potrebno ugasiti požar. Ako smo dobili šaku u glavu i pokušavamo ostati na nogama, onda je jedina moguća vodilja to da bez poraza ili barem na nogama okončamo meč.

Mnogo toga je rečeno o kriznom menadžmentu tokom zadnja dva mjeseca. Čak i previše jer smo zaista na sve strane bili bombardovani savjetima, tekstovima, video prilozima, webinarima.
Autor: Targer E&C

Predstavljamo vam webinar na kojem se neće ponavljati takva priča.


Ovaj webinar će biti prezentacija praktičnog kriznog menadžmenta. Ponudit ćemo rješenja i priče onih koji su to u praksi najbolje obavili, rješenja koja mogu poslužiti kao inspiracija za nas sve ostale. Te priče će biti prenešene od strane predavača i naših gostiju.


Pridružite nam se da skupa zaokružimo temu hitnog kriznog menadžmenta. Fokus će biti na Corona ekonomskoj krizi, ali se koncepti mogu primjeniti na bilo koju situaciju u kojoj kuća gori ili kada u boks meču jedva stojimo na nogama.


Ovaj webinar kao i cijeli Targer SOI Digital Educational Program 2020 se izvode u suorganizaciji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u ime Njemačke vlade”.


Četvrtak, 14.05.2020. u 18.00.


Molimo Vas da se na webinar prijavite pojedinačno, nakon čega ćete link za prijavu dobiti na vašu email adresu.


Link za prijavu: https://lnkd.in/esyTj9X


11.05.2020 13:24