ONLINE WEBINAR 5: Promjena paradigmi poslovanja

Evidentna je činjenica da nam slijede značajne promjene u načinu življenja a samim tim i poslovanja. I mi u manje razvijenim zemljama morat ćemo da ispratimo najsavremenije tehnike i tehnologije. Morat ćemo da se oslobodimo nametnutih okvira uzrokovanih tradicijom, historijskim dešavanjima ili bilo kakvih drugih okvira. Vrijeme je da se izdignemo iznad situacije, da sad, upravo sad, uložimo sve napore i zadnji atom energije da se izborimo za svoj plasman na svijetskom tržištu.

Promjena je jedina neizbježna okolnost poslovanja, stoga idemo skupa sagledati kakve nas to promjene u budućnosti očekuju i kako ćemo njima adekvatno upravljati.
Autor: Targer E&C

Ova serija webinara je podržana od strane “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH”, u ime Njemačke vlade, u sklopu cjelokupnog programa pod nazivom “Industrija za budućnost”.


Tim predavača u sastavu dr. Hadis Bajrić i Tarik Kadrispahić će dati sve od sebe da nam približe ovu temu i učine što razumljivijom. Napravit će pregled izmjena tokom historije u poslovnom sistemu i pokušati iz svog iskustva da predvide nove poslovne modele koji predstoje.


Pridružite nam se na ovom webinaru s ciljem efektivne razmjene znanja i razmišljanja.


Dobrodošli!


Četvrtak, 23.07.2020. u 18.00h.


Molimo Vas da se na webinar prijavite pojedinačno, nakon čega ćete link za prijavu dobiti na vašu email adresu.


PRIJAVI SE


21.07.2020 13:33