2020. godina borbe planova i mogućnosti

Jadna od aktivnosti kompanije Targer Engineering & Consulting je organizovanje poslovno-stručnih konferencija naziva PIT, koji je ustvari akronim djelatnosti koje su fokus okupljanja na ovoj konferenciji:

- Proizvodnja
- Industrija
- Tehnologija
Autor: Emina Muslić

Uveliko su tekle pripereme za održavanje PIT Krajina kada su nastupile sve ove mjere, a u kalendaru su svakako bile i Regionalna PIT konferencija, PIT Dijaspora, a naravno, na kraju godine i naša Centralna PIT konferencija kao kruna poslovne godine.


Plan je bio održati četiri konferencije tokom 2020-te godine. Međutim, kako ova godina ni po čemu nije ista kao prethodne, i kako je naše kretenje dobrim dijelom bilo ograničeno a okupljanje svedeno na minimum, to je znatno utjecalo na plan održavanja konferencija.


Sada, na kraju ove, slobodno možemo reći specifične godine, možemo da se prisjetimo kako je bilo na nekim našim ranije održanim konferencijama i izrazimo želju i nadu za održavanjem narednih u 2021-oj godini. Posljednja održana konferencije je bila PIT Hercegovina početkom godine 2020-te.


29.01.2021 14:48