Targer Škola

Targer Online – Škola proizvodnih rukovodilaca


Opis škole Targer E&C uskoro pokreće online nastavu za svoj edukacijski program Targer Online – Škola proizvodnih rukovodilaca.

Da li smo zadovoljni trenutnim nivoom produktivnosti naše kompanije, kvalitetom naših proizvoda i usluga? Da li mislimo da to može bolje? Da li mislimo da rukovodeći i stručni kadrovi u našoj kompaniji nisu dostigli svoj puni potencijal, iako su to vrlo vrijedni i stručni uposlenici?

Da bi tražili bolje performanse od naših uposlenika, moramo biti sigurni da oni posjeduju potrebna znanja i vještine. Stoga smo unutar naše Targer School of Industry osmislili i pokrenuli Targer Frontline – Školu proizvodnih rukovodilaca. Ova škola je do marta 2020. godine bila u punom zamahu, a školovano je 6 generacija iz desetina različitih kompanija.

Usljed restriktivnih mjera izazvanih pandemijom virusa Corona školu smo u skraćenom formatu prilagodili online nastavi. Ovom najavom želimo vas upoznati sa pokretanjem održavanja jedinstvenog online kursa namjenjenog rukovodiocima i ekspertima srednjeg i nižeg nivoa unutar proizvodnih kompanija.

U toku online nastave, polaznici će kroz kombinaciju online radionica sa Targer trenerima dobiti niz korisnih alata koji su primjenjivi i korisni za njihov razvoj. Između ostalog, nastava će odgovoriti na pitanja: Kako unaprijediti timski duh? Kako rukovoditi ljudima? Kako poboljšati kvalitet proizvoda, povećati produktivnost a istovremeno smanjiti troškove kompanije? Na koji način stabilizovati isporuke?

Cjelokupan program je podržan i izvodi se u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, kroz projekat Inovacije i digitalizacija u MSP u BiH, koji ova organizacija implementira u ime Njemačke vlade. GIZ je svojim pokroviteljstvom osigurao da ovaj online program bude dostupan stručnoj javnosti bez plaćanja naknade.

Struktura i benefiti učešća Edukacijski program se sastoji od 6 Modula prilagođena trenutnom stanju ekonmije i industrije uzrokovane Corona krizom:

► Targer Tornado
► Upravljanje pogonom
► Lean za operativne rukovodioce
► Produktivnost i normiranje operacija
► Leadership – vještine rukovođenja
► Vještine komunikacije

Svaki Modul ovog edukacijskog programa će trajati 2 x 90 min, u terminima koje ćemo definisati i dogovoriti sa prijavljenim učesnicima.
Prvi Modul 0 – Modul okupljanja i upoznavanja učesnika planiran je krajem augusta, a tačan datum bit će objavljen putem naših profila.
Kome je škola namijenjna? Programi su namjenjeni rukovodećim i stručnim kadrovima proizvodnih kompanija. Kao i svim onima koji s takvima blisko sarađuju. A naravno, i svima onima koji žele ojačati svoje personalne i liderske sposobnosti, te na taj način sebi i svojim kompanijama pomoći da još jači kroče u budućnost. Upravo je hrabro i proaktivno liderstvo potrebno odmah.

Mjesto održavanja ONLINE - Cisco Webex

Teme

Trener/i

Tarik Kadrispahić

Zanimanje: diplomirani inžinjer mašinstva
Specijalnost: Leadership | Menadžment | Lean | Proizvodni sistemi
Pogledajte detaljne informacije

Hadis Bajrić

Zanimanje: Dr. tehničkih nauka
Specijalnost: SCM - Supply Chain Management | Logistika | Tehnike optimizacije | Kvalitet
Pogledajte detaljne informacije

Anela Kukuljac Valjevac

Zanimanje: MBA - Master of Business Administration
Specijalnost: Ljudski resursi | Leadership | Soft skills
Pogledajte detaljne informacije

Alan Lisica

Zanimanje: Doktor tehničkih nauka
Specijalnost: Industrijski menadžment | Kvalitet | Proizvodni sistemi | Upravljanje projektima
Pogledajte detaljne informacije

Dodatne informacije: Broj učesnika je ograničen.
Pratite naše profile za više pravovremenih detalja (FbTarger i LnTarger)

Targer School of Industry – Naše edukacije dodaju vrijednost

AKCIJSKA CIJENA DO 27.11.2020! Cijena po učesniku: 0